Групата Хилман 967740 10 x 6 Power Pro Надворешно дрво завртка, 600-пакет
Свеж

Групата Хилман 967740 10 x 6 Power Pro Надворешно дрво завртка, 600-пакет

DEN 1.33

Достапно.

Технологијата на Star Drive е двојно издржлива од возачите на главата на Филипс за да спречи соблекување. 1000 бронзена керамичка завршница обезбедува супериорна заштита на 'рѓа и корозија. Инженерски со врв 17 и двојна рамна глава со грицки за да се носат во дрво и да легнат рамно, елиминирајќи ја потребата за пилоти. Челичната вкрстена нишка го олеснува возењето и спречува разделување. Препорачано за кедар, црвено дрво, ACQ, CA и CCA третирана граѓа. 600 парчиња по пакет за малопродажба. Технологијата на Star Drive е двојно издржлива од возачите на главата на Филипс за да спречи соблекување. 1000 бронзена керамичка завршница обезбедува супериорна заштита на 'рѓа и корозија. Инженерски со врв 17 и двојна рамна глава со грицки за да се носат во дрво и да легнат рамно, елиминирајќи ја потребата за пилоти. Челичната вкрстена нишка го олеснува возењето и спречува разделување. Препорачано за кедар, црвено дрво, ACQ, CA и CCA третирана граѓа. 600 парчиња по пакет за малопродажба.

Детали

Избор на клиенти