Пакување за пакување Пневматски интегрирана машина за пакување со листови со железо автоматско KZ-32/19 машина за пакување на типот Топло топење машина за мелење со а?
Свеж

Пакување за пакување Пневматски интегрирана машина за пакување со листови со железо автоматско KZ-32/19 машина за пакување на

DEN 425.60

Достапно.

Машината е изградена за да трае, сите тело и компоненти се изработени од материјал со голема јачина на легура, дизајн со голема сигурност и напредна технологија за производство. Висока сила за прицврстување, специјален структурен дизајн, лесен челик, алуминиумска легура, пакување со тешки задачи и пакување. Нема сврзувачки елементи, заварување на топлина на триење, убав и сигурен интерфејс. Лесна машина. Високо автоматизиран, компактен, контролиран куќиште за фузија Студен. Употреби : широко користени во хартија, алуминиум, дрво, пакување од дрво, хемиско влакно, памук, тутун, хемикалии, метални производи и други индустрии. Машината е изградена за да трае, сите тело и компоненти се изработени од материјал со голема јачина на легура, дизајн со голема сигурност и напредна технологија за производство. Висока сила за прицврстување, специјален структурен дизајн, лесен челик, алуминиумска легура, пакување со тешки задачи и пакување. Нема сврзувачки елементи, заварување на топлина на триење, убав и сигурен интерфејс. Лесна машина. Високо автоматизиран, компактен, контролиран куќиште за фузија Студен. Употреби : широко користени во хартија, алуминиум, дрво, пакување од дрво, хемиско влакно, памук, тутун, хемикалии, метални производи и други индустрии.

Детали

Избор на клиенти