Турбо г-ѓа Quad Grips- многу бои
Свеж

Турбо г-ѓа Quad Grips- многу бои

DEN 95.84

Достапно.

Turbo Grips ја воведува својата популарна г-ѓа Quad 4-N-1 вметнување во 16 големини. Quad 4-N-1 Inter комбинира 4 одлични стилови, моќно овална, совршена овална, тркалезна мрежа и совршена овална мрежа, во само еден производ. Turbo Grips ја воведува својата популарна г-ѓа Quad 4-N-1 вметнување во 16 големини. Quad 4-N-1 Inter комбинира 4 одлични стилови, моќно овална, совршена овална, тркалезна мрежа и совршена овална мрежа, во само еден производ. Turbo Grips ја воведува својата популарна г-ѓа Quad 4-N-1 вметнување во 16 големини. Quad 4-N-1 Inter комбинира 4 одлични стилови, моќно овална, совршена овална, тркалезна мрежа и совршена овална мрежа, во само еден производ. Како додаден плус, секој Quad Inser е дизајниран со патентиран жлеб за лепак за да се минимизира прекумерното лепило од влегување до површината на топката за време на инсталацијата. Дурометар цврстина 40 брегот на 7/8 О.Д. (надворешен дијаметар).

Детали

Избор на клиенти