Redcat Racing BS808-007 12T моторна опрема со завртка за грутка M4
Свеж

Redcat Racing BS808-007 12T моторна опрема со завртка за грутка M4

DEN 1081.60

Достапно.

Оригинален дел за замена на Redcat Racing Дел # BS808-007. Користете само оригинални делови за замена на Redcat Racing за да ги постигнете најдобрите перформанси со вашите тркачки возила Redcat. Ве молиме, консултирајте се со упатството на вашиот корисник за да се осигурате дека ова е точен дел за вашиот модел. Компатибилен со следниве тркачки возила Redcat : Земјотрес 8 E. 12 T моторна опрема со завртка за грутка M4. 12 T моторна опрема со завртка за грутка M4. Опис на производот Redcat Racing Дел # BS808-007 12 T моторна опрема со завртка за грутка M4. Компатибилен со следниве тркачки возила Redcat : Земјотрес 8 E. Redcat Racing се наоѓа во Соединетите држави и има целосен персонал на персоналот за поддршка за да ви помогне во вашиот производ Redcat Racing. Консултирајте се со вашиот прирачник за возило за правилно вклопување и склопување. Од 2005 година, Redcat е ваш извор за брзо - прифатливо - забавно! Од производителот на моторната опрема, 12t со завртка за магла М4. Компатибилен со следниве модели на Redcat Racing : Земјотрес 8 E.

Детали

Избор на клиенти