Завртката на Арлингтон LVS1 на единечна заграда за монтирање на низок напон на банда
Свеж

Завртката на Арлингтон LVS1 на единечна заграда за монтирање на низок напон на банда

DEN 325.12

Достапно.

Го елиминира повратниот удар. Инсталира CAT 5, оптички влакна, кабелска телевизија и комуникациски кабел во нова градба. Дојдете комплетни со завртки за заробеништво, подготвени за инсталирање. Вградена јамка за врзување на кабелот. Црна боја. Го елиминира повратниот удар. Инсталира CAT 5, оптички влакна, кабелска телевизија и комуникациски кабел во нова градба. Дојдете комплетни со завртки за заробеништво, подготвени за инсталирање. Вградена јамка за врзување на кабелот. Црна боја. Елиминира инсталации за повратни информации CAT 5, оптички влакна, кабелска телевизија и комуникациски кабел во нова конструкција доаѓаат во комплет со завртки за заробеништво, подготвени за инсталирање вградена јамка за врзување на кабелска црна боја пластична материјал единечен ганг со големина UL/CSA наведен пакет од 10 Белешка : За употреба на низок напон 2, користете само.

Детали

Избор на клиенти