За Schuco за Unimog S404 Воена амбуланта 1/87 Diecast резервоар претходно изграден модел
Свеж

За Schuco за Unimog S404 Воена амбуланта 1/87 Diecast резервоар претходно изграден модел

DEN 3.33

Достапно.

Пред-изграден модел. Големина во инчи : Должина : Ширина : . Материјал : диекаст. Пред-собраниот модел, подготвен за прикажување. Високо детално во текот на целиот, многу колекционерски. Пред-изграден модел. Големина во инчи : Должина : Ширина : . Материјал : диекаст. Пред-собраниот модел, подготвен за прикажување. Високо детално во текот на целиот, многу колекционерски. Состојба : Нова скала? 1/87 готов модел. Пред-изградени и претходно обоени. Подготвени за прикажување. Материјал : Големина на диекаста во cm : Должина : Ширина : Големина во инчи : Должина : Ширина : Ве молиме, забележете : Ова не е играчка за деца. Погодно е само за 16 -годишна возраст Ви благодарам многу за вашиот бизнис. Моделот е многу кревка ставка. За контрола на квалитетот, го проверуваме секој модел пред да се испратиме. Ние ќе го отвориме полето за да го провериме моделот. Имаме камера во магацин за да го следиме и снимаме овој процес. Ако не се согласувате со овој процес, ве молиме контактирајте не пред да ја поставите нарачката. Ви благодарам.

Детали

Избор на клиенти