Фабрика за блудски дискови Втора 400 серија F2 F2 Fairway Driver Golf Disc [Боите и топлите марки ќе варираат]
Свеж

Фабрика за блудски дискови Втора 400 серија F2 F2 Fairway Driver Golf Disc [Боите и топлите марки ќе варираат]

DEN 1.00

Достапно.

Боите и топлите марки може да варираат. Пластика од 400 серии. Овој диск е „фабрика секунда“ што може да вклучува мали несовршености во производството. Боите и топлите марки може да варираат. Пластика од 400 серии. Овој диск е „фабрика секунда“ што може да вклучува мали несовршености во производството. Prodigy Disc F2 е средна брзина, над стабилен возач на автопат со многу предвидливи и контролирани летови совршени за извршување на најсложените снимки. Овој диск е „фабрика секунда“ што може да вклучува мали несовршености во производството. Боите и топлите марки може да варираат.

Детали

Избор на клиенти