Оригинален, OEM DMD/DLP чип за ViewSonic Pled-W500 PJD6544W PJD5555 Проектори
Свеж

Оригинален, OEM DMD/DLP чип за ViewSonic Pled-W500 PJD6544W PJD5555 Проектори

DEN 1728.00

Достапно.

OEM чип за проектори на View Sonic. Вклучена е нова термичка подлога. Запечатена во антистатичка кеса. Доаѓа со упатство за безбедност и инсталација. 90 ден гаранција од Тексвамп. OEM чип за проектори на View Sonic. Вклучена е нова термичка подлога. Запечатена во антистатичка кеса. Доаѓа со упатство за безбедност и инсталација. 90 ден гаранција од Тексвамп. Оригинален, OEM DMD/DLP чип за View Sonic Pled-W500 PJD6544 W PJD5555 W проектори. Chips OEM гарантира најдолг животен век.

Детали

Избор на клиенти