Кабел за напојување За Летно Новороденче 29000 29000А 29190А 28650а Адаптер За Замена На Полнач За Бебиња Компатибилен Со Монитор и Камера, Повеќе со 28450 28580 29240, DC 7.5 V 6.6 Ft
Свеж

Кабел за напојување За Летно Новороденче 29000 29000А 29190А 28650а Адаптер За Замена На Полнач За Бебиња Компатибилен Со Монитор

DEN 175.68

Достапно.

✖ Нема да одговара за други бренд бебе монитор. Овој полнач е погоден само За Летен монитор за бебиња за Новороденчиња. Не работи со друг монитор за бебиња. Компатибилни Модели : Летно Новороденче 29190А 29000 29000А 28650А 28450 , 28580 , 28590 , 28520 , 28680, 28680З , 02230 ,28560 , 28570 , 28530 28460 , 28510 , 28040 , 02230 , 28600 , 28630 28630а Ф29240 29310 Тенок Излез DC 7.5 V 500m A; Продолжен Дизајн На Долг Кабел-до 6.6 Стапки. Во Должина. Овозможува лесно поставување на мониторот и камерата. Нема повеќе ограничувања со краткиот кабел. ✖ Модели кои Не се вклопуваат - Летно Бебе Тенок И Безбеден Монитор За Бебиња 2800, 02800, 02804, 02805 P,N : AD150600550 , 02000 Z 02000 Монитор АД050600550 AD05060055 & 28520 (02000 02000 Z) & PN : AD050600550 & 28520 полнач базна станица !!.

Детали

Избор на клиенти