Дупчалка за Дупчење 0,8-2,2 мм Дупчалка За Извртување 2,35 мм Стврдната Вежба За Дупчење Дрвени Метални Дупки 1 парчиња
Свеж

Дупчалка за Дупчење 0,8-2,2 мм Дупчалка За Извртување 2,35 мм Стврдната Вежба За Дупчење Дрвени Метални Дупки 1 парчиња

DEN 498.88

Достапно.

Дупчалки За Дрво / Дупчалки За Конусна Точка. Карактеристики : . 1. Хсс Вежба Битови. 2. Изработени Од Висококвалитетен Хсс (Челик со Голема Брзина). 3. Зацврстена Вежба За Дупчење На Дрвени Метални Дупки. Дупчалки За Дрво / Дупчалки За Конусна Точка. Карактеристики : . 1. Хсс Вежба Битови. 2. Изработени Од Висококвалитетен Хсс (Челик со Голема Брзина). 3. Зацврстена Вежба За Дупчење На Дрвени Метални Дупки. Дупчалки за дрво / Дупчалка За Заострена Точка Битсдрил бит 0,8-2,2 мм Дупчалка За Извртување 2,35 мм Стврдната Вежба За Дупчење Дрвени Метални Дупки Алатки за Обработка на дрво 1 парчиња спецификации : Материјал : Челичен Дијаметар со Голема Брзина : 0,8 мм-2,2 мм количина : 1 парчиња : 2,35 мм пакет, Вклучувајќи : 1 парчиња Хсс Вежба За Пресврт.

Детали

Избор на клиенти