GC ладење 90050224-10 Електричен вентилатор за ладење
Свеж

GC ладење 90050224-10 Електричен вентилатор за ладење

DEN 0.67

Достапно.

Генерален дијаметар : 11.07inch, целокупна дебелина : 2 инчи; 766.41cfm вентилатори за ладење на автомобили : засилувач за засилувач : 8,5 засилувач. Висококвалитетен, италијански направен, лесен и издржлив. IP68 Ritation Ritation, не-реверзибилна конфигурација на сечилото и моторот. 12 V Пушер. Генерален дијаметар : 11.07inch, целокупна дебелина : 2 инчи; 766.41cfm вентилатори за ладење на автомобили : засилувач за засилувач : 8,5 засилувач. Висококвалитетен, италијански направен, лесен и издржлив. IP68 Ritation Ritation, не-реверзибилна конфигурација на сечилото и моторот. 12 V Пушер. GC прави некои од најдобрите обожаватели во светот, тие се производство на OEM во разни автомобилски сектори. Овие обожаватели се дизајнирани да траат 10,000+ часа, а идеални за ладење со високи перформанси. Апликациите вклучуваат, хидраулично ладење, ладење на моторот, климатизација и други разменувачи на топлина. Гордо произведени во Италија тие доаѓаат со 1-годишна гаранција. Имаме високо квалификуван персонал во САД кој може да се справи со какви било технички прашања. Генерален дијаметар : 11.07inch, целокупна дебелина : 2 инчи; 766.41cfm вентилатори за ладење на автомобили : засилувач на засилувач : 8,5 засилувач со висок квалитет, италијански, лесен и траен. IP68 Ritation Ritation, не-реверзибилен сечило и моторна конфигурација 12 V Pussher.

Детали

Избор на клиенти