Гејтс B55 Hi-Power II Belt, B Dection, B55 големина, 21/32 ширина, 13/32 висина, 58,0 појас надвор од обемот
Свеж

Гејтс B55 Hi-Power II Belt, B Dection, B55 големина, 21/32 ширина, 13/32 висина, 58,0 појас надвор од обемот

DEN 163.36

Достапно.

Ремените Hi-Power II се дел од системот за појавување на V80 на Гејтс, кој гарантира дека сите ремени од ист тип и големина ќе бидат поточно совпаѓани од Здружението на производители на гума (РМА) и меѓународните стандарди за организација на стандардите (ISO). Гејтс произведува компоненти и системи за пренос на електрична енергија и трансфер на течности. Облеките врзани за телото за еднаква дистрибуција на оптоварување и намален стрес на свиткување. Компанијата, основана во 1917 година, е со седиште во Денвер, ко. Неговите жици се врзани со телото се силно врзани за телото на ременот за еднаква дистрибуција на оптоварување и го намалуваат стресот на свиткување без влошување на кабелот. Овој појас на Gates Hi-Power II е повеќенаменски менувач V-појас V-појас за широко распространети апликации. Изработено е од EPDM (етилен пропилен диен мономер) гума за отпорност на временски услови, масла, вода и некои растворувачи. Ги исполнува стандардите за отпорност на масло од РМА и топлина и барања за статичка спроводливост. Конкавни странични allидови за рамномерна дистрибуција на абење. Програма за совпаѓање V80 за прецизно прилагодени големини во различни типови на појас. Овој V-појас ги исполнува стандардите за отпорност на нафта и топлина RMA и барањата за статичка спроводливост и е погоден за употреба во сите индустриски апликации, вклучително и погони за V-Flat. V-појас, исто така наречени вентилаторни ремени во автомобилски апликации, поврзуваат две или повеќе ротирачки шахти за да пренесат моќност во погонски систем. Ги исполнува стандардите за отпорност на масло од РМА и топлина и барања за статичка спроводливост.

Детали

Избор на клиенти