D&D PowerDrive 3lk290 Kevlar v Belt, 29 должина, ширина од 0,38
Свеж

D&D PowerDrive 3lk290 Kevlar v Belt, 29 должина, ширина од 0,38

DEN 142.56

Достапно.

Тежина на пакет : 0,1 фунти. Се спротивставува на температурите екстреми, висока влажност, масло и пукање. Специјално надворешно покритие дизајнирано за непречено прицврстување и апликации во задниот дел од празнење. Димензија на пакетот : висина- 1,0 инчи; Должина- 12,0 инчи; Ширина- 12,0 инчи. Тежина на пакет : 0,1 фунти. Се спротивставува на температурите екстреми, висока влажност, масло и пукање. Специјално надворешно покритие дизајнирано за непречено прицврстување и апликации во задниот дел од празнење. Димензија на пакетот : висина- 1,0 инчи; Должина- 12,0 инчи; Ширина- 12,0 инчи. Ремените ги надминуваат објавените нивоа на рејтинг на САД. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени на производителот на САД од ист тип.

Детали

Избор на клиенти