D&засилувач; D PowerDrive MXV5880 Kevlar V Појас ,amмид, 87 Должина, 1 Бенд
Свеж

D&засилувач; D PowerDrive MXV5880 Kevlar V Појас ,amмид, 87 Должина, 1 Бенд

DEN 2.67

Достапно.

Должина на пакетот : 4,572 см. Ширина на пакетот : 16,764 см. Висина на пакетот : 17,78 см. Тежина на пакетот : 0,91 фунти. Должина на пакетот : 4,572 см. Ширина на пакетот : 16,764 см. Висина на пакетот : 17,78 см. Тежина на пакетот : 0,91 фунти. Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На производителот на САД од ист Тип.

Детали

Избор на клиенти