N/А КАКТУС USB Флеш Диск 64gb 32GB 16GB 8GB 4GB USB Стик 128gb Pendrive 256GB Симпатична Цртани Филмови Меморија Стап ПЕНКАЛО ДИСК USB 2. У Диск
Свеж

N/А КАКТУС USB Флеш Диск 64gb 32GB 16GB 8GB 4GB USB Стик 128gb Pendrive 256GB Симпатична Цртани Филмови Меморија Стап ПЕНКАЛО

DEN 2.33

Достапно.

Поддржува топол приклучок не е потребно надворешно напојување, USB автобус-напојуван. Поддржете ги сите тековни компјутерски системи и Сите андроид уреди. Брзините варираат во зависност од видовите датотеки што се пренесуваат и конфигурацијата на компјутерот. Поддржува топол приклучок не е потребно надворешно напојување, USB автобус-напојуван.Поддржете ги сите тековни компјутерски системи и Сите андроид уреди.Брзините варираат во зависност од видовите датотеки што се пренесуваат и конфигурацијата на компјутерот.Стапка на читање : 12mb-18mb/S Стапка На Запишување : 4-6 Mb/SInterface USB 2.0 Одличен USB мемориски стап во одлична состојба за капацитет : 4 GB=приближно 3,6 GB-3, 8 GB8 GB=приближно 7,4 GB-7, 6 GB16 GB=приближно 14,4 GB-14, 8 GB32 GB=приближно 28,5 GB-30 GB64 GB=приближно 58.5 gb-60gb128gb=Приближно 110gb-120gb256gb=приближно 240gb-250gb1tb usb ФЛЕШ ДИСК ЗА СКЛАДИРАЊЕ USB ДИСК ЗА КОМПЈУТЕР / ЛАПТОП / компјутер.

Детали

Избор на клиенти