SanDisk 256gb Екстремни ПРО USB 3.1 Солидна Состојба Флеш Диск-SDCZ880-256G-G46, Црна &засилувач; 256gb Екстремни ПРО USB 3.2 Цврста Состојба Флеш Диск-SDCZ880-256G-GAM46
Свеж

SanDisk 256gb Екстремни ПРО USB 3.1 Солидна Состојба Флеш Диск-SDCZ880-256G-G46, Црна &засилувач; 256gb Екстремни ПРО USB 3.2

DEN 0.67

Достапно.

(4) потребна Е Регистрација; важат условите и условите. До 35 X побрзо од стандардните USB 2.1 Флеш Диск ви овозможува брзо копирање и да си одат. Безбедносни карактеристики (3) (4) компатибилност наназад и опсег на капацитети до 1тб се комбинираат за да ви дадат мир на умот и флексибилност, без разлика каде ќе ве однесе вашата страст.2 Gen 1 Или USB 3. Sandisk Extreme PRO USB 3. Овој прекумерен постигнувач може да се пофали со запалени брзини до 420mb/s читање и до 380mb/s пишуваат и доаѓа во елегантна, но издржлива метална обвивка за да можете да ја зграпчите и да одите без да се грижите за секојдневното абење. Производ 2 : Работете толку брзо колку што треба со врвни перформанси и огромни капацитети. Производ 2 : Помогнете да се чуваат критичните датотеки безбедни со софтвер за шифрирање На Пристап До San Disk (3). Производ 1 : Софистициран дизајн со издржлива алуминиумска метална обвивка.0 потребна порта. Производ 2 : Издржлива алуминиумска метална обвивка значи помала грижа за секојдневното абење. Производ 1 : софтвер За Безбеден Пристап San Disk вклучен за 128-битна енкрипција на ДАТОТЕКИ AES и заштита на лозинка. Вистинскиот капацитет на корисникот може да биде помал, во зависност од работната средина.2 Флеш-Уредот е совршена алатка за креаторите и сторителите кои бараат премиум перформанси.Sandisk 256gb Екстремни ПРО USB 3.9+ (преземање Софтвер потребно За Mac, видете ја официјалната веб-страница На San Disk за повеќе детали). Производ 1 : Назад-компатибилен СО USB 3. Производ 2 : Помогнете да се чуваат критичните датотеки безбедни со софтвер за шифрирање На Пристап До San Disk (3). Врз основа на внатрешно тестирање; перформансите може да бидат пониски во зависност од уредот домаќин, условите за користење и други фактори. Производ 1 : софтвер За Безбеден Пристап San Disk вклучен за 128-битна енкрипција на ДАТОТЕКИ AES и заштита на лозинка.1 Солидна Состојба Флеш Диск-SDCZ880-256 G-G46, Blackwite брзини до 150mb/s, Sandisk Extreme Go USB 3. Производ 1 : супер-брзи перформанси во цврста состојба, брзина на читање ДО 420 MB/s; брзина на пишување ДО 380 MB/s. Производ 2 : Пламен-брзи перформанси за супер-брз трансфер на фотографии И 4k видео. (3)заштитата Со лозинка користи 128-битна енкрипција НА AES и е поддржана Од Windows 8, Windows 10 и mac OS v10.2 Солидна Состојба Флеш Диск-SDCZ880-256 G-GAM46 Custom изградена за луѓе кои треба да се движат огромни датотеки брзо, Sandisk Екстремни ПРО USB 3. Производ 1 : Софистициран дизајн со издржлива алуминиумска метална обвивка.

Детали

Избор на клиенти