Fischer 151 GS 80919 8 x 100
Свеж

Fischer 151 GS 80919 8 x 100

DEN 2208.00

Достапно.

Висок капацитет на оптоварување благодарение на оптималната комбинација со S 10 или SX 10 за цврсти градежни материјали. Повеќе безбедност : Висококвалитетно заварено нема да го ауфбиен на очен. Висок капацитет на оптоварување благодарение на оптималната комбинација со S 10 или SX 10 за цврсти градежни материјали. Повеќе безбедност : Висококвалитетно заварено нема да го ауфбиен на очен.

Детали

Избор на клиенти