Vaessen креативни гранични занаети цветни удари, пластика/челик, бело
Свеж

Vaessen креативни гранични занаети цветни удари, пластика/челик, бело

DEN 0.33

Достапно.

Граничниот занаетчиски удар на Васен Креатив е идеален за сечење континуирани обрасци на рабовите на хартија. Погодно е за хартија за запишување, картон и картон до 160 грам. Достапно во различни обрасци. Lивеење во креативен свет!. Граничниот занаетчиски удар на Васен Креатив е идеален за сечење континуирани обрасци на рабовите на хартија. Погодно е за хартија за запишување, картон и картон до 160 грам. Достапно во различни обрасци. Lивеење во креативен свет!. Цвет за граничен занает.

Детали

Избор на клиенти