АМ-ФМ + Ухф Комбинер, Комбинатор 0-108 + 470-700мхз
Свеж

АМ-ФМ + Ухф Комбинер, Комбинатор 0-108 + 470-700мхз

DEN 1.67

Достапно.

Комбинирајте 2 ухф антена во ЕДНА храна погодна за поврзување со ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР. Овој комбинатор на антени ги спојува сигналите од антената 1-ул. УХФ со 2-nd. УХФ антена на истиот надолу олово. Таа е идеална за оние кои треба да комбинираат нова АНТЕНА НА УХФ со постоечка АНТЕНА НА УХФ. ТВ канали можете да се дефинирате, и тие ќе бидат подесени според вашите потреби. Фреквенции Што можете да ги изберете : Стандарден ATSC со пропусен опсег на каналот 6 MHz (CH 14 CH CH69), или стандарден DVB-T (DVB-T2) со пропусен опсег на каналот 8 MHz (CH 21 CH CH60). VHF бендот исто така може да се направи. Сликата е само за пример. Кога нарачувате, напишете ако ви треба еднонасочна струја за влезен број 1, или влезен број 2, или двата влеза ќе бидат еднонасочен премин.

Детали

Избор на клиенти