Хоф Легенди Ty Cobb Jimmie Foxx Cy Young Mel Ott Rogers Hornsby потпишан топка JSA - Автограмски бејзбол
Свеж

Хоф Легенди Ty Cobb Jimmie Foxx Cy Young Mel Ott Rogers Hornsby потпишан топка JSA - Автограмски бејзбол

DEN 3.00

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани бејзбол. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани бејзбол. Легендите на HOF Ty Cobb Jimmie Foxx Cy Young Mel Ott Rogers Hornsby потпишана топка JSA Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен во меморијалите на Ty Cobb. Меморијабили на Детроит Тигерс.

Детали

Избор на клиенти