Тимот на шампионите во Светската серија Јенкис во 1998 година потпиша бејзбол Дерек etетер ЈСА Коа - Автограмирани бејзбол
Свеж

Тимот на шампионите во Светската серија Јенкис во 1998 година потпиша бејзбол Дерек etетер ЈСА Коа - Автограмирани бејзбол

DEN 3.00

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани бејзбол. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани бејзбол. Тимот на шампионите во Светската серија на Јанкис во 1998 година потпиша бејзбол Дерек etетер ЈСА Коа Ако производот е непотпишан или не се користи во игра, холограм нема да биде вклучен во меморијалии на Дерек etетер. Меморијабилии во Yorkујорк Јанки.

Детали

Избор на клиенти