Тод Гурли Атланта соколи го автограмираше Фудбалот на Дјук - Автограмирани фудбали
Свеж

Тод Гурли Атланта соколи го автограмираше Фудбалот на Дјук - Автограмирани фудбали

DEN 1.67

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмски фудбали. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмски фудбали. Фудбалот „Дјук Про“ е лично потпишан со рачно, трчајќи го Тод Гурли Втори. Официјално е лиценциран од Националната фудбалска лига и доаѓа со индивидуално нумериран, привлечен холограм од фанатици автентичен. За да се обезбеди автентичност, холограмот може да се разгледа преку Интернет. Овој процес помага да се обезбеди дека купениот производ е автентичен и ја елиминира секоја можност за дуплирање или измама. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморијали на Тод Гурли. Лос Анџелес Рамс меморија.

Детали

Избор на клиенти