Тестер за напон на Zhierpius, детектор за напон 90-1000V, паметен не-контакт Пен за наизменична мерачка мерач на мерач на мерач на електричен сензор LED сензор на волт-тековно
Свеж

Тестер за напон на Zhierpius, детектор за напон 90-1000V, паметен не-контакт Пен за наизменична мерачка мерач на мерач на мерач

DEN 2.67

Достапно.

1. Електричен штекер wallид AC на напон на напон на напон на напон на напон на напон на сензорот Пен 90-1000 V. Кога врвот свети црвена, а единицата звучи, знаете дека е присутен напон. Електричарите, одржувањето, услугата, безбедносните лица и сопствениците на домови можат брзо да тестираат за енергични кола на работното место или дома. 3. Фреквенциски опсег : 50 до 500 Hz. 4. Тест опсег на напон : 90-1000 V AC. . Кога врвот свети црвена, а единицата звучи, знаете дека е присутен напон. Електричарите, одржувањето, услугата, безбедносните лица и сопствениците на домови можат брзо да тестираат за енергични кола на работното место или дома. 3. Фреквенциски опсег : 50 до 500 Hz. 4. Тест опсег на напон : 90-1000 V AC. Само притиснете го копчето, белата LED светло може да се вклучи секогаш кога има отсуство на напон4.Compact, безбедност и лесен за носење на пренесување : Материјал : ABS Plasticsize : 152*23*15mmpackage Вклучен : 1 x LED светлосен напонски напон Пенкало.

Детали

Избор на клиенти