Дигитален термометар на челото за возрасни, деца и бебиња, не контакт, одобрен ФСА ХСА, болничко медицинско одделение
Свеж

Дигитален термометар на челото за возрасни, деца и бебиња, не контакт, одобрен ФСА ХСА, болничко медицинско одделение

DEN 3.33

Достапно.

Клинички тестирани за побрзи, посигурни и прецизни резултати. Опремено со можности за исклучување и заштеда на енергија од 60-тите години. Земете ја температурата без да го будите вашето бебе нагоре. Ергономски дизајн, преносен и рачен. Растојанието помеѓу термометарот без допир и челото мора да биде 0,6-2in. Термометар на треска со LED дисплеј -дизајниран со функција за треска аларм, 1 звук на звук -температура на ширина, 6 звуци на меки звуци -Температура на енергија поголема од 100,4. Клинички тестирани за побрзи, посигурни и прецизни резултати. Нашиот термометар за бебиња за новороденчиња обезбедува моментално точно читање на челото во една секунда. Термометар на треска со LED дисплеј -дизајниран со функција за треска аларм, 1 звук на звук -температура на ширина, 6 звуци на меки звуци -Температура на енергија поголема од 100,4. Ставете ја точката на сондата на термометарот во близина на челото и притиснете го копчето "Скенирање", можете да добиете читање на температура во рок од 1 секунда. Уживајте во практичноста на нашиот дигитален термометар за инфрацрвено чело. Без поставување, без гужва.Несакан термометар за возрасни-Избегнувајте вкрстена инфекција со термометар без допир што е поудобен, хигиенски и полесен за употреба од другите типови. Користени од лекари, медицински сестри и здравствени работници, како и во канцеларии, ресторани, училишта, компании, домови, итн. Погоден за возрасни, деца, бебиња, мали деца и новороденчиња. Погоден за возрасни, деца, бебиња, мали деца и новороденчиња. Складирање на 32 читања - Заборавете на 32 читања за да ги пратите историските температурни промени за вас и вашето семејство. Без поставување, без гужва. Точна и сигурна - со прецизна сонда на сензорот и оптимизиран алгоритам, нашиот термометар обезбедува сигурни читања со опсег на точност од само 0,4 ℉/± 0,1. Открива температура во опсег од 1,5-5 см (0,6-2 инчи) во една секунда. Складирање на 32 читања - Заборавете на 32 читања за да ги пратите историските температурни промени за вас и вашето семејство. Термометар на болничко одделение, термометар за дигитално чело на допир за возрасни, деца, мали деца, новороденчиња и бебиња. Вклучува 2 батерии ААА.

Детали

Избор на клиенти