3DROSE ретро -прицврстувач на бродот и шема на кормилото одлично за сите. - може да се лади обвивка за шише
Свеж

3DROSE ретро -прицврстувач на бродот и шема на кормилото одлично за сите. - може да се лади обвивка за шише

DEN 1.33

Достапно.

Стилски може да се ладиме - големина 10.5x4,5 инчи. Го задржува вашиот пијалок изолиран и вашите раце се заштитени. Изолаторот за прилагодлив пијалок Velcro одговара на лименки и шишиња : 12oz, 16oz, 24oz, високи конзерви за момчиња. Слика отпечатена од обете страни и обвивки наоколу. Ги штити рацете. Ги одржува пијалоците ладни или топли подолги периоди на време. Стан кога не е во употреба, лесно се вклопува во џебови или чанти. Совршен подарок за пријатели, семејство, продавница или канцеларија. Стилски може да се ладиме - големина 10.5x4,5 инчи. Го задржува вашиот пијалок изолиран и вашите раце се заштитени. Изолаторот за прилагодлив пијалок Velcro одговара на лименки и шишиња : 12oz, 16oz, 24oz, високи конзерви за момчиња. Слика отпечатена од обете страни и обвивки наоколу. Ги штити рацете. Ги одржува пијалоците ладни или топли подолги периоди на време. Стан кога не е во употреба, лесно се вклопува во џебови или чанти. Совршен подарок за пријатели, семејство, продавница или канцеларија. Ретро -прицврстувач на бродот и шема на кормилото одлично за секој морнар. Може ли ладилното обвивка за шише да биде лесно прилагодливо и ќе одговара од 12 до 24 мл лименки и шишиња. Го одржува вашиот пијалок изолиран додека ги одржувате рацете удобни. 3 Drose Can Can Cooler Shopt Whatp е машина и што се мие со рака, сликата е видлива од двете страни на конзервата. Склопува рамно и лесно се вклопува во чанти или џебови. Нашата стилска обвивка наоколу може да се лади, прави одлична идеја за подароци за пријателите и семејството.

Детали

Избор на клиенти