Мерачот На Мерачот На Висината На Навојната Завртка Мери Метрички 60° и Витворт 55° Теми - 52 Големини Нови
Свеж

Мерачот На Мерачот На Висината На Навојната Завртка Мери Метрички 60° и Витворт 55° Теми - 52 Големини Нови

DEN 2.33

Достапно.

Мерачот На Теренот На Навојната Завртка Мери Метрички 60° и Витворт 55° Теми - 52 Големини Нови. степен метрички конец теренот мерачи. Овој мерач на теренот точно ги мери внатрешните и надворешните навои на завртките со 52 лисја што се преклопуваат. Листовите се поединечно печат со прецизно формирани профили на навој. Мерки завртка навој терени. Мерач На Наклон На Навој За мерење На 52 големини Метрички и витворт теми Комбинираат Мерки Метрички теренот Од 1мм до 6мм Мерка Витворт теренот ОД 62Г ДО 4Г.

Детали

Избор на клиенти