Телото на гаснење на Ocpty одговара за Форд за петстотини за слободен стил 3.0L 2005 2006 2007 година, за Меркур за Монтего 3.0L 2005 2006 2007 S20025
Свеж

Телото на гаснење на Ocpty одговара за Форд за петстотини за слободен стил 3.0L 2005 2006 2007 година, за Меркур за Монтего

DEN 1086.24

Достапно.

Се вклопува во следниве возила - телото на гасниците се вклопуваат за 2006 2007 година за Форд Петстотини слободни стил, 2005 2006 2007 година за Меркур Монтего. Супериорност- Телото на гаснењето е клучен дел од системот за управување со моторот. Се користи за контрола на брзината на моторот и излезната моќност. Супериорна изведба- Системот за контрола на гаснењето може да го постигне целиот спектар на оптимален излез на моторот, прецизно да го контролира отворањето на гаснењето, да ги подобри перформансите на моторот и да има поголема сигурност во возењето на возилото. Во исто време, возачот може да избере различни режими на работа според различни потреби за возење. Сеопфатни материјали за проверка на квалитетот и напредната опрема за проверка на производството се користат за да се обезбеди квалитетот на производот. Професионалниот дизајн му овозможува на гаснењето да има добра функција, а автомобилот може прецизно да го контролира отворањето на гаснењето. Внимание- совршено одговараат на оригиналниот автомобил. Ве молиме, проверете го вклопувањето или апликацијата. Ако телото на гаснењето некогаш не успее на вашето возило, едноставно контактирајте не за замена. Телото на гаснење е погодно за следниве возила : 2005 2006 2007 година за Форд Петстотини ограничени седан 3-врата 3.0 L2005 2006 за Форд Петстотини СЕ СЕДАН 4-врата 3.0 L2005 2006 за Форд Петстотини SEL Premium Sedan 4-врата 3.0 L2005 2006 2007 за Форд Петстотини SEL SEL седан 4-врата 3.0 L2006 2007 за Ford Freestyle Limited Wagon 4-Door 3.0 L2006 за Ford Freestyle SE Wagon 4-врата 3-Door 4-врата за Ford Freestyle SEL Wagon 4-врата 3.0 L2005 за Mercury Montego Base Sedan 4-Door 3.0 L2006 2007 За луксузен седан Монтего Монтего 4-врата 3.0 L2005 2006 2007 за Mercury Montego Premier Sedan 4-Door 3.0 Loem Дел Број : S20025, 67-6008, 67-6007, XTP676008, TB1016,337-02167, 337-05481 977586, 6 E6008, 6 F9 Z9 E926 A, 5 F9 Z9 E926 AA, 5 F9 Z9 E926 BSPECIFICATIONS : Системот за контрола на гаснењето овозможува прецизна контрола на отворањето на гаснењето, што не само што ги подобрува перформансите на моторот, туку и обезбедува брз одговор на ракување со перформансите. Белешка : Ве молиме, двојно проверете ја функцијата на пронаоѓачот на делот погоре за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило.

Детали

Избор на клиенти