Tera Pump Def Rotary-Action Drum Pump, 55-галон тапан пумпа за антифриз, детергенти, уреа и повеќе-одговара на 15, 30, 55 гал тапани
Свеж

Tera Pump Def Rotary-Action Drum Pump, 55-галон тапан пумпа за антифриз, детергенти, уреа и повеќе-одговара на 15, 30, 55 гал

DEN 1231.68

Достапно.

Двојна насока : пумпа во која било насока. и Витон Печат и поддржана од гаранција од 1 година на производител. [Долга цевка за вшмукување] 3 PC сегментирана цевка за вшмукување се протега до 45-инчен, 1,8-инчен отвор сигурно ќе се вклопи во повеќето тапани буриња со вграден филтер за да ги задржи несаканите остатоци од влегување во влегувањето Пумпа - Не е потребна електрична енергија : Користете сифонско дејство за пренесување на течности со едноставен зафат и пумпа. [Компатибилност] За употреба со тапани со тапани од 50 - 205 литри или 15 до 55 галон тапани, 15 галон тапани : Отстранете ја средната сегментирана цевка, 30 до 55 галон тапани : 3 PC вшмукување цевка мора да се соберат за 55 галон тапани - прилагодлива висина на адаптер за висина на висина За употреба на тапани со 2 -инчни отвори - За да иницирате пренесување на течности, започнете да ја пумпате рачката додека течностите не течат од испуштениот испуштање. Ацетон, лак, минерални масла, растворувачи, терпентин, вода за пиење итн. [Волумен] Двојна брзина на проток на насока до 10 литри во минута - вклучува две парчиња излез за навој 3/4 "БСП на краевите за лесно прицврстување - Работи одлично со земјоделска опрема, индустриски возила и во продавници за автомобили. [Идеални течности] Идеално за распределување на АД Сина, антифриз, ДЕФ, детергенти, дистрибуција на уреа, глицерин уреа, миење течности и медиуми засновани на вода - корисни во гаражата, продавницата, дворот, фармата, пристаништето, снегот или кампот - ротационо -акција : Рачниот клип овозможува лесен за употреба на пренесување на нафта без потреба од електрична енергија. За дистрибуција на реклама сина боја, антифриз, деф, детергенти, дистрибуција на уреа, глицерин уреа, течности за перење и медиуми засновани на вода - корисни во гаражата, продавницата, дворот, фармата, пристаништето, снегот или кампот - ротационо -акција : рачен клип овозможува лесно да се Користете го преносот на нафта без потреба од електрична енергија. Диспензии реклами сина, антифриз, хемикалии, деф, детергенти, дистрибуција на уреа, глицерин уреа, течности за перење и медиуми засновани на вода. (или само слајд адаптер за ѓубре до оптимална висина). [Компатибилност] за употреба со тапани со тапани од 50 - 205 литри или тапани од 15 до 55 галон, 15 галон тапани : Отстранете ја средната сегментирана цевка, 30 до 55 галон тапани : цевката за вшмукување од 3 парчиња мора да се соберат цевка за вшмукување За 55 галон тапани - прилагодлив адаптер за висина на висина за употреба на тапани со 2 -инчни отвори - За да иницирате трансфер на течности, започнете да ја пумпате рачката додека течностите не течат од испуштањето на празнење.

Детали

Избор на клиенти