Supermait Splamp-054 Заменски проектор Сијалица/светилка со куќиште компатибилно со Infocus SP8602 Projector SP LAMP 054
Свеж

Supermait Splamp-054 Заменски проектор Сијалица/светилка со куќиште компатибилно со Infocus SP8602 Projector SP LAMP 054

DEN 0.67

Достапно.

Професионален избор. Компатибилен број на дел : Splamp-054 Projector Lamp / Bulb. Не ја исклучувајте линијата за напојување пред вентилаторот за ладење да престане да работи. Избегнувајте нелегални прекини на електрична енергија 6. Компатибилни модели : Компатибилен со проекторот Infocus SP8602. Напојувањето со електрична енергија мора да биде конзистентно 8. Тип на ламба : Новата премија и светла/издржлива стабилна гола сијалица со куќиште (лесна инсталација) Квалитетот на светилките ќе биде строго проверен кога ќе се испорача, гарантира дека производот пристигнува во совршена состојба. Life Life : Повеќе од 4500 часа-нашиот бренд веќе има висококвалитетен фитил, а осветленоста е споредлива со оригиналната сијалица, давајќи му на проекторот нов закуп на живот, предвидената слика на проекторот ќе биде многу јасна, високата дефиниција Деталите за сликата се јасно видливи, а вистинските бои се обновени. Променете го или исчистете го месечното филтер за воздух на вашиот проектор. Осигурете се дека условите на просторијата се чисти и вентилирани. Погледнете ги следниве размислувања : 1.Компатибилен број на дел : Splamp-054 Projector Lamp / Bulb. Life Life : Повеќе од 4500 часа-нашиот бренд веќе има висококвалитетен фитил, а осветленоста е споредлива со оригиналната сијалица, давајќи му на проекторот нов закуп на живот, предвидената слика на проекторот ќе биде многу јасна, високата дефиниција Деталите за сликата се јасно видливи, а вистинските бои се обновени. Тип на ламба : Новата премија и светла/издржлива стабилна гола сијалица со куќиште (лесна инсталација) Квалитетот на светилките ќе биде строго проверен кога ќе се испорача, гарантира дека производот пристигнува во совршена состојба. Заштита на корисници : Ако имате какви било прашања од производот, ве молиме контактирајте со нас.

Детали

Избор на клиенти