Правда Дизајн Група Осветлување ГЛА-8424-20-ЧИПКА-Нкл Венето Лусе-Тетра 4-Лесна Бања Бар-Круг Разгорена Сенка-Четкана Никел-Чипка
Свеж

Правда Дизајн Група Осветлување ГЛА-8424-20-ЧИПКА-Нкл Венето Лусе-Тетра 4-Лесна Бања Бар-Круг Разгорена Сенка-Четкана Никел-Чипка

DEN 2.67

Достапно.

Изграден од Четкан никел метал со венецијанска стаклена сенка. Потребни се четири максимални 100-вати а-19 средни (Е26) основни светилки (продадени одделно). Овој уред може да се инсталира како осветлување или осветлување. Погоден за Влажна локација. Дел од колекцијата венето лусе од Групата за дизајн На Правдата. Колекцијата венето лусе Е Колекција за дизајн на правда која вклучува рачно изработени стаклени нијанси. Секоја стаклена нијанса е навистина уметничко дело, создадено од занаетчии во историскиот град Венеција, Италија, каде што производството на стакло е уметничка форма повеќе од 700 години. Користејќи традиционални методи за формирање раце, венецијанските занаетчии ги формираат стаклените нијанси во грациозни форми.

Детали

Избор на клиенти