Човек-Нешто #1б ВФ/НМ ; марвел стрип | акција Слика варијанта
Свеж

Човек-Нешто 1б ВФ/НМ ; марвел стрип | акција Слика варијанта

DEN 1.33

Достапно.

Напишано Од Р. Л. Стајн. Илустрирано од германската Пералта, Даниел Џонсон. Точка : Човек-Работа (5-Та Серија) #1б Издавач : Марвел Корица Уметник : Џон Тајлер Кристофер Писател : Р. Л. Стин Уметник : германски Пералта, Даниел Џонсон Настапи : А.И. М., Елен Брант, Подлец Хејвуд, Човек-Нешто Приказни : Поинаква Насока; Стави Прстен На Тоа Белешки : Ова е стрип. Корицата е дизајнирана да изгледа како акциона фигура но тоа не е акциона фигура Оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Детали

Избор на клиенти