Ноќ Трашер #6 ВФ/НМ; марвел стрип
Свеж

Ноќ Трашер 6 ВФ/НМ; марвел стрип

DEN 0.33

Достапно.

Напишано Од Фабијан Никиеза. Илустрирано Од Дејвид Болер. Точка : Ноќ Трашер #6 Издавач : Марвел Корица Уметник : Дејвид Болер Писател : Фабијан Никиеза Уметник : Дејвид Болер Приказни : Бело Лице, Црно Лице, Црвено Лице : Номинална Вредност Оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Детали

Избор на клиенти