Валкан Пар #3 ВФ/НМ; Стрип За Затемнување | Адам Ворен
Свеж

Валкан Пар 3 ВФ/НМ; Стрип За Затемнување | Адам Ворен

DEN 1.00

Достапно.

Напишано Од Торен Смит. Илустрирано Од Адам ворен. Точка : Валкани Пар #3 Издавач : Затемнување Писател : Торен Смит Уметник : Адам Ворен Белешки : Б&В оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Детали

Избор на клиенти