3drose taln Bread Digital Art. Фантазиски брод со едриличари со временски услови. - Телефонски ringsвони
Свеж

3drose taln Bread Digital Art. Фантазиски брод со едриличари со временски услови. - Телефонски ringsвони

DEN 0.67

Достапно.

Универзална компатибилност, совршено вклопување со повеќето паметни телефони, i Pad и телефонски случаи. Мултифункционално : Зафаќањето на телефонскиот прстен ви овозможува да го држите вашиот уред цврсто додека зборувате или испраќате пораки. Направено од трајна лесна легура на лесен цинк. Направено од издржлива легура на врвен цинк. Направено од трајна лесна легура на лесен цинк. Лесно прикачете го прстенот на вашиот уред или случајот користејќи го цврсто вградено лепило. Помагање да се спречи падот на вашиот телефон. Ротирачкиот штанд ви нуди можност да го монтирате вашиот уред вертикално или хоризонтално на која било рамна површина за лесно гледање. Поради неговиот универзален дизајн, овој телефонски прстен може да се користи на повеќе начини и за повеќе уреди. Бродот за фантазија со едриличари со временски услови на морскиот телефон е елегантен начин да додадете личен допир на вашиот телефон или телефонски случај. Штандот нуди 360 ° од ротирачката способност и агол на флип од 180 °, за удобен зафат и гледање. Големиот отвор е погоден и за мажи и за жени. Овој телефонски прстен овозможува и флексибилност и за погодност, нудејќи хоризонтални и вертикални ротации. Ротирачкиот штанд ви нуди можност да го монтирате вашиот уред вертикално или хоризонтално на која било рамна површина за лесно гледање. Универзална компатибилност, совршено вклопување со повеќето паметни телефони, таблети и случаи, итн. Совршено за гледање филмови, видеа, играње игри и слушање музика.Мултифункционално : Телефонскиот прстен ви овозможува цврсто да го држите вашиот уред додека зборувате или испраќате пораки. Совршено за гледање филмови, видеа, играње игри и слушање музика. Овој стилски телефонски прстен има голем отвор што е погоден и за мажи и за жени. Овој стилски телефонски прстен има голем отвор што е погоден и за мажи и за жени.

Детали

Избор на клиенти