Тешки главни делови, 1/2 нога, 100 ленти брои 5000/кутија SWI35352
Свеж

Тешки главни делови, 1/2 нога, 100 ленти брои 5000/кутија SWI35352

DEN 3.00

Достапно.

Најдобри основни тешки на Swingline за супериорни перформанси. За употреба во замавливата тешка и долготрајна Staplers Superiport Sulture Swing Line Staple нуди зависна затегнување со помалку заглавување. Користете во Stapler Swingline Electric Saddle Stapler (10504) и Saddle Staplers (06155. 1/2 "Должина на нозете. Продадено од BX. Најдобри тешки тешки тешки на Swingline за супериорни перформанси. За употреба во тешка сила и долготрајна степени супериорни сили Staple Swingline Staple нуди зависно затегнување со помалку заглавување. Користете го во стипендијата за електрична седло на Swingline (10504) и Стејплерите на седлото (06155. 1/2 "Должина на нозете. Продадена од највисоките тешки тешки на Swingline за супериорни перформанси. За употреба во тешки тешки. -Дали и долготрајни степнувачи на супериорна сила за нишање на сила нуди зависно затегнување со помалку заглавување. Користете во стипендијата за електрична седло на Swingline (10504) и степнувачите на седло (06155. 1/2 "должина на ногата. 90 капацитет на листот. 5000 главни делови.

Детали

Избор на клиенти