LLXYZRZBHD CUE CUE PAEL CUES 3/4 Заеднички базен за дрво од пепел 57in 17.5-18.5oz Билијард знаци за знаци со совети од 9,5 мм/10мм за да изберете билијард знак 1109
Свеж

LLXYZRZBHD CUE CUE PAEL CUES 3/4 Заеднички базен за дрво од пепел 57in 17.5-18.5oz Билијард знаци за знаци со совети од 9,5

DEN 1064.00

Достапно.

Висок квалитет : висококвалитетно дрво од пепел, умерена цврстина, јасна текстура, висок сјај. Димензии : должина на шипката : 145 см, дијаметар на главата : 9,5 / 10 мм, Тежина на вратило : 17,5-18,5 унци, Структура на вратилото : 3/4. Повеќеслојни, одлична еластичност, одржувајте ги оригиналните карактеристики на кожа и стабилен излез. Висока моќност на преносот : вратилото на знакот за билијард е мазна и исправна, така што секој знак има голема јачина на пренос, рамнотежа и флексибилност, што го прави поудобно за употреба. Исклучителна изработка, секој клуб е рачно изработен, рачно избран, рачно полирано, рачно-обоени, рачно инсталирани и тестирани. Секој клуб е ремек -дело!. Висок квалитет : висококвалитетно дрво од пепел, умерена цврстина, јасна текстура, висок сјај. Димензии : должина на шипката : 145 см, дијаметар на главата : 9,5 / 10 мм, Тежина на вратило : 17,5-18,5 унци, Структура на вратилото : 3/4. Повеќеслојни, одлична еластичност, одржувајте ги оригиналните карактеристики на кожа и стабилен излез. Висока моќност на преносот : вратилото на знакот за билијард е мазна и исправна, така што секој знак има голема јачина на пренос, рамнотежа и флексибилност, што го прави поудобно за употреба. Исклучителна изработка, секој клуб е рачно изработен, рачно избран, рачно полирано, рачно-обоени, рачно инсталирани и тестирани. Секој клуб е ремек -дело!. Димензии : должина на шипката : 145 см, дијаметар на главата : 9,5 / 10 мм, тежина на вратилото : 17.5-18,5 унци, Структура на вратилото : 3/4 Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас за да можеме да ви обезбедиме со Најдобра услуга.

Детали

Избор на клиенти