Litepak Скок Јаже Прескокнување Кабел Издржливи Лесни Деца Возрасни Вежба Фитнес Избрани Бои
Свеж

Litepak Скок Јаже Прескокнување Кабел Издржливи Лесни Деца Возрасни Вежба Фитнес Избрани Бои

DEN 2.00

Достапно.

Ќе Добиете 4 Случајно Избрани Бои На Јаже За Скокање, Освен Ако Не Е Одредено. Ултра Лесен : ЗНАЧИТЕЛНО полесен од повеќето јажиња за скокање на пазарот. Успеавме да најдеме начини да ја намалиме тежината без да го загрозиме квалитетот. Флексибилен и Еластичен : Уникатен материјал за јаже користеше исклучително флексибилна супстанција што го отежнува кинењето/кршењето. Безбедност : Јажето има многу висока отпорност на електрична енергија и не реагира лесно на киселини и разредени бази. Јажето е исто така многу отпорно на апсорпција на влага. Економски : Заштедете пари во вашиот џеб во денешната тешка економија. Јажето за скокање на литепак е дизајнирано за сите возрасти, професии и нивоа на вештини. Уживајте во скокање јаже со различни бои кои се издвојуваат. Ултра лесниот дизајн овозможува маневрирање на јажето во различни насоки без да се загрози формата или да се ризикува повреда.

Детали

Избор на клиенти