100 листови бел картон, 11,5 x 8in тешка тежина на тврда покривка за резерви 200gsm 75lb, густа хартија A4 за деца уметност и занаети, скици, покани, печатење на визит -картички, к
Свеж

100 листови бел картон, 11,5 x 8in тешка тежина на тврда покривка за резерви 200gsm 75lb, густа хартија A4 за деца уметност

DEN 271.52

Достапно.

Пријателски за печатач - хартијата со тврди картички е компатибилна со повеќето видови на инк -џет, ласерски печатачи и машини за фотокопија. Хартија со висок квалитет - Дебелиот картон на хартија е водоотпорен и тешко се носи или крши.

Детали

Избор на клиенти