Etет JLH-150-15psh, 1-1/2-тон рачка за кревање, 15 'лифт, преоптоварување за заштита и куки за бродоградилишта и полиестер 4 x 10' Веб-прашка
Свеж

Etет JLH-150-15psh, 1-1/2-тон рачка за кревање, 15 'лифт, преоптоварување за заштита и куки за бродоградилишта и полиестер 4

DEN 0.33

Достапно.

Компактен дизајн : Лесна конструкција, пократка рачка и помало тело се идеални за ограничени области. Додадена безбедност : Заштита на преоптоварување на стилот на спојката спречува дигалка да крева или влече и оштетува оптоварување над номиналниот капацитет. Поголема безбедност на оптоварувањето : Дизајнот на сопирачката со сопирачки во Вестон Стил го дели товарот на спротивните страни на менувачот. Лесно местење : Куки за легури со легура со легура се вртат 360 степени. 2-полна конструкција за зголемен капацитет на оптоварување. Во согласност со ASME B30.9. Ознаката со лесно читање обезбедува постојана идентификација за време на инспекцијата. Интегрираното предиво од јадрото лесно укажува на абење. Компактен дизајн : Лесна конструкција, пократка рачка и помало тело се идеални за ограничени области. Додадена безбедност : Заштита на преоптоварување на стилот на спојката спречува дигалка да крева или влече и оштетува оптоварување над номиналниот капацитет. Поголема безбедност на оптоварувањето : Дизајнот на сопирачката со сопирачки во Вестон Стил го дели товарот на спротивните страни на менувачот. Лесно местење : Куки за легури со легура со легура се вртат 360 степени. 2-полна конструкција за зголемен капацитет на оптоварување. Во согласност со ASME B30.9. Ознаката со лесно читање обезбедува постојана идентификација за време на инспекцијата. Интегрираното предиво од јадрото лесно укажува на абење.

Детали

Избор на клиенти