Welliestr 40pcs Кинеска црвена Xuan Paper, кинески пролетен фестивал Фу Шатер празен калиграфија Дуфанг Црвен ориз хартија за кинеска новогодишна декорација на забави, 34 см x 34
Свеж

Welliestr 40pcs Кинеска црвена Xuan Paper, кинески пролетен фестивал Фу Шатер празен калиграфија Дуфанг Црвен ориз хартија за

DEN 1.67

Достапно.

- големина : 34см x 34см (13,4 "x13.4") ✔qty : 40pcs ✔color : црвена 福气. - Изработено од природна пулпа, безбедна и безбедна. Инхибиција на мастило, бавно инфилтрација, непречено пишување. - Може да се користи за свадба, годишнина, туш за бебиња, пролетен фестивал, Божиќ, итн., Зачудувачки за кинескиот пролетен фестивал Чунлијан или Дуилски пишување хартија. Хуан хартија со голема способност на инхибиција на мастило и инфилтрација. - големина : 34см x 34см (13,4 "x13.4") ✔qty : 40pcs ✔color : црвена 福气. - Изработено од природна пулпа, безбедна и безбедна. Инхибиција на мастило, бавно инфилтрација, непречено пишување. - Може да се користи за свадба, годишнина, туш за бебиња, пролетен фестивал, Божиќ, итн., Зачудувачки за кинескиот пролетен фестивал Чунлијан или Дуилски пишување хартија. Хуан хартија со голема способност на инхибиција на мастило и инфилтрација. - големина : 34см x 34см (13,4 "x13.4") ✔Qty : 40pcs ✔color : црвена 福气 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ изработено од природна пулпа, безбедна и безбедна.✔moderate инхибиција на мастило, бавно инфилтрација, непречено пишување. - Може да се користи за свадба, годишнина, туш за бебиња, пролетен фестивал, Божиќ, итн., Зачудувачки за кинескиот пролетен фестивал Чунлијан или Дуилски пишување хартија. Хуан хартија со голема способност на инхибиција на мастило и инфилтрација.

Детали

Избор на клиенти