WSSBK Виножито облак против гравитација што левитира вода капки временски песочен часовник фонтана хидра ламба
Свеж

WSSBK Виножито облак против гравитација што левитира вода капки временски песочен часовник фонтана хидра ламба

DEN 8789.60

Достапно.

Овој производ ги искористи принципите на основната наука за да создаде оптичка илузија против гравитација дека капките во вода ќе пораснат. Опис : Виножито облак анти-гравитација што левитира вода капки временски песочен часовник фонтана ламба хидра ламба. Овој производ ги искористи принципите на основната наука за да создаде оптичка илузија против гравитација дека капките во вода ќе пораснат.

Детали

Избор на клиенти