Весткот 15101 Trimair Titanium 45mm Rotary Paper Trimmer, Metal Base, 15 “
Свеж

Весткот 15101 Trimair Titanium 45mm Rotary Paper Trimmer, Metal Base, 15 “

DEN 1.33

Достапно.

Продаден како 1 еа. Лесен за употреба сечење вагон, лост без стрес што сече 15 листови од 20lb хартија. Сечилото без допир е лесно и безбедно за промена. 45 мм сечилата врзани со титаниум остануваат поостри подолго. Издржлива, тешка метална база. Продаден како 1 еа. Лесен за употреба сечење вагон, лост без стрес што сече 15 листови од 20lb хартија. Сечилото без допир е лесно и безбедно за промена. 45 мм сечилата врзани со титаниум остануваат поостри подолго. Издржлива, тешка метална база. Лесен за употреба сечење вагон со лост без стрес. Исечи 15 листови од 20-килограми. хартија. Системот за сечилото без допир е лесен и безбеден за промена. Сечилата со врзани со титаниум 45 мм остануваат поостри подолго. Издржлива, тешка метална база.

Детали

Избор на клиенти