IMYHOO Оригинален OSMO џеб Дел 13 џеб Gimbal камера безжичен модул WiFi Association Expansion Apsencory компатибилен со OSMO Pocket & OSMO џеб 2
Свеж

IMYHOO Оригинален OSMO џеб Дел 13 џеб Gimbal камера безжичен модул WiFi Association Expansion Apsencory компатибилен со OSMO

DEN 1.33

Достапно.

Преносна и разноврсна, прецизна контрола на гимбал. Безжична врска за далечински управувач, Универзална порта за додатоци. Применливи модели : DJI OSMO Pocket / DJI Osmo Pocket 2. Вклучува тркало на контролорот, безжичен модул, додаток за додаток и картичка од 32 GB Micro SD за да ви помогне да креирате професионални снимки. Обезбедување на квалитет од една година, ако наидете на какви било проблеми во процесот на употреба секогаш може да нè најдат.

Детали

Избор на клиенти