Фекамос тип Б модул, модул сериски порта 3.3V интерфејс TTL CMOS Ниво за Windows System
Свеж

Фекамос тип Б модул, модул сериски порта 3.3V интерфејс TTL CMOS Ниво за Windows System

DEN 1392.00

Достапно.

Усвојување за чип FTDI FT232 RL. Ги води сите пристаништа за сигнали на чип FT232 RL, ниво на TTL/CMOS. Со индикатор за комуникација RXD/TXD за предавател. USB напојувано, изборно ниво на интерфејс 5 V или 3.3 V. Материјал со висок квалитет : потрајни и сервирајте подолго. Карактеристики : Усвојување за чип FTDI FT232 RL. Ги води сите пристаништа за сигнали на чип FT232 RL, ниво на TTL/CMOS. Со индикатор за комуникација RXD/TXD за предавател. USB напојувано, изборно ниво на интерфејс 5 V или 3.3 V. Материјал со висок квалитет : потрајни и сервирајте подолго. Спецификација : Материјал : ABS Model : FT232 B Femaleенски применливо : За Виндоус Систем Тип : Големина на модулот : Приближно. 3,9*2.9*1,3 см / 1.5*1,1*0,5 инчи Список на пакети : Модул*1.

Детали

Material:
abs
Model:
FT232 B female
Applicable:
for Windows system
Type:
Module
Size:
approx. 3.9*2.9*1.3 cm / 1.5*1.1*0.5 inch
  :
Package List:
Module * 1 :
  :

Избор на клиенти