FTVOGUE BERM K TYPE THERMOPUPE SENTERMENT SENSOR 50MM СОНДЕН СОДРИНА ДЕТЕКТОР ЗА ДЕТЕКТОР ЗА МЕНУРИ ЗА МЕНУРИ 0-400 ℃, сензор за температура и влажност
Свеж

FTVOGUE BERM K TYPE THERMOPUPE SENTERMENT SENSOR 50MM СОНДЕН СОДРИНА ДЕТЕКТОР ЗА ДЕТЕКТОР ЗА МЕНУРИ ЗА МЕНУРИ 0-400 ℃, сензор

DEN 1.00

Достапно.

Сигурна употреба : Откријте опсег од 0 ℃ до 400 ℃, сондата на термопар со широк опсег на мерење има голема чувствителност и добра точност. Сигурна употреба : Откријте опсег од 0 ℃ до 400 ℃, сондата на термопар со широк опсег на мерење има голема чувствителност и добра точност. Широк спектар на употреба : може да се користи при откривање на температурата, одржување, контрола и сл., Многу практични и сигурни. Материјал отпорен на висока температура : Направен од одличен материјал, поседува отпорен на висока температура, исто така многу издржлив, може да се користи долго време. Големина на сондата : Дијаметар на конецот за 8мм, должината на сондата е 50мм, дијаметар на сондата за 5мм, удобен за да го користите. Сигурна употреба : Откријте опсег од 0 ℃ до 400 ℃, сондата на термопар со широк опсег на мерење има голема чувствителност и добра точност. Сигурна употреба : Откријте опсег од 0 ℃ до 400 ℃, сондата на термопар со широк опсег на мерење има голема чувствителност и добра точност. Широк спектар на употреба : може да се користи при откривање на температурата, одржување, контрола и сл., Многу практични и сигурни. Материјал отпорен на висока температура : Направен од одличен материјал, поседува отпорен на висока температура, исто така многу издржлив, може да се користи долго време. Големина на сондата : Дијаметар на конецот за 8мм, должината на сондата е 50мм, дијаметар на сондата за 5мм, удобен за да го користите. Спецификација : Тип на ставка : k Тип Термопул Модел : Тип на сонда Број на дипломирање : К Тип на сонда Должина на сондата : Приближно. Опсег на мерење 50мм / 2in : 0-400 ℃ Дијаметар на низата : приближно. 8мм / 0,3in Дијаметар на сондата : Прибл. 5мм / 0,2in список на пакети : термопар од типот 1 x k.

Детали

Item Type:
K Type Thermocouple
Model:
Probe type
Graduation Number:
K type
Probe Length:
Approx. 50mm / 2in
Measuring Range:
0-400℃
Thread Diameter:
Approx. 8mm / 0.3in
Probe Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Package List:
1 x K Type Thermocouple :

Избор на клиенти