PWR 12V UL наведен адаптер за напојување за Dell Soundbar: AX510 AX510PA AS500 AS501 AS500PA AS501PA; P/N DSA-15P-12US D12-1A-950 HKSC-060693EP HK-C112-A12 SOUND BAR MULTIMEDIA SONTER EXTRON LONG 6,7 FT CORD
Свеж

PWR 12V UL наведен адаптер за напојување за Dell Soundbar: AX510 AX510PA AS500 AS501 AS500PA AS501PA; P/N DSA-15P-12US D12-1A-950

DEN 239.84

Достапно.

Карактеристики / спецификации за напојување : Само полначи PWR+ имаат дополнителни долги 6,7 стапки на напојување AC / DC жици / излез : 12 V 1 A / Влезен опсег на напон : 110-240 V / Изработено во Тајван. Компатибилност : Dell Soundbar AX510 AX510 PA AS500 AS501 AS500 PA AS501 PA DSA-15 P-12 US D12-1 A-950 HKSC-060693 EP HK-C112-A12 SS-WP-120100 A. Безбедност / УЛ Наведена : Тестирана, одобрена и заверена од Ул. UL број е единствен. УЛ -тестирањето е овластено од ОСХА - Федерална агенција на САД. Гаранција : 30 дена поврат - 24 месеци размена. PWR+ е компанија со седиште во WA, САД. Ние сме пријателски експерти за поддршка на клиенти. Карактеристики / спецификации за напојување : Само полначи PWR+ имаат дополнителни долги 6,7 стапки на напојување AC / DC жици / излез : 12 V 1 A / Влезен опсег на напон : 110-240 V / Изработено во Тајван. Компатибилност : Dell Soundbar AX510 AX510 PA AS500 AS501 AS500 PA AS501 PA DSA-15 P-12 US D12-1 A-950 HKSC-060693 EP HK-C112-A12 SS-WP-120100 A. Безбедност / УЛ Наведена : Тестирана, одобрена и заверена од Ул. UL број е единствен. УЛ -тестирањето е овластено од ОСХА - Федерална агенција на САД. Гаранција : 30 дена поврат - 24 месеци размена. PWR+ е компанија со седиште во WA, САД. Ние сме пријателски експерти за поддршка на клиенти.

Детали

Избор на клиенти