SUTK 4PCS 6800ZZ/6800RS челична топка со лежиште 51910мм длабока жлеб топка со тенки lestидови на лежишта
Свеж

SUTK 4PCS 6800ZZ/6800RS челична топка со лежиште 51910мм длабока жлеб топка со тенки lestидови на лежишта

DEN 793.60

Достапно.

Триењето е мало, брзината е, операцијата е стабилна и е издржлива. Поголема точност на производството. -Селезрасно производство на челик, ригидност на лежиште. 100% сосема нови и квалитетни. Гума е ситно запечатена за да се изолира прашината. Триењето е мало, брзината е, операцијата е стабилна и е издржлива. Поголема точност на производството. -Селезрасно производство на челик, ригидност на лежиште. 100% сосема нови и квалитетни. Гума е ситно запечатена за да се изолира прашината. Карактеристики : Водоотпорен и пропуст на прашина од типот : Метален заптивка Дијаметар : 10.000 mmouter Дијаметар : 19.000 mmwidth (б) : 5.000 mmbearing Материјал : Лежиште материјал за лежиште : Лежиште Steeldust Shield : Metal (6800 ZZ), (6800 RS) Список на пакети : 4 x лагери.

Детали

Избор на клиенти