Календар 2023-2024-јули 2023 година-декември 2024,18-месечен календар 2023-2024, 11 x 8,5, врзување со двојна жица + висина кука + густа хартија + неограничени блокови со ianулијан дату?
Свеж

Календар 2023-2024-јули 2023 година-декември 2024,18-месечен календар 2023-2024, 11 x 8,5, врзување со двојна жица + висина

DEN 3.00

Достапно.

Минато и иднината што се повикува на огорчување на вашиот дневен план без да вртите страници. ? Календар на Wallидот 2023-2024-Овој календар 2023-2024 датира од јули 2023 до декември 2024 година, во кој има шест различни шема на овој календар од 18 месеци, убавата шема исто така е декорација на вашиот дом, големината на овој wallиден календар е 11 "x 8,5 „Овој календар на wallидот од 2023-2024 година ќе ве придружува повеќе од цела година, направете ја вашата животна организација. ? Висок квалитет-Подебели страници од нормалниот календар 2023-2024 на пазарот за да се намали истекувањето на мастилото, да се избришат проблеми со расправии и сенка + светла бела хартија за да се создаде чист простор за пишување и да се заштити животната средина + печатена со високо квалитетно и добро балансирано мастило во боја. Потсетете се на сите важни празници со ianулијан датум, обележани празници и истакнати федерални празници. 18 месеци на месечни календарски страници со минато и идно месечно упатување за да го омаловажувате вашиот дневен план без да вртите страници. ? Дизајн на професионална содржина - 18 месеци месечни календарски страници со минато и идно месечно референца + Федерални празници Нагласени + Julулијан Датум + Необјавени дневни блокови со голем простор за пишување за секојдневно закажување. Потсетник за состаноци, планирање на целите, личен организатор, планер за благодарност, агенда, списание за благодарност, календар, распоред на часови, патека за вежбање, план за оброк, буџетска патека, рекордни идеи, белешки и списоци со желби. Големина на страницата на овој календар 2023-2024 : 11 x 8,5 инчи. ? Висок квалитет-Подебели страници од нормалниот календар 2023-2024 на пазарот за да се намали истекувањето на мастилото, да се избришат проблеми со расправии и сенка + светла бела хартија за да се создаде чист простор за пишување и да се заштити животната средина + печатена со високо квалитетно и добро балансирано мастило во боја. Боја на овој календар 2023-2024 : Флорал. Користејќи го календарот за wallидови од 2023-2024 година, можете да запишете белешки, идеи, состаноци, состаноци, итн.Мини големина (11 "x 8,5" инчи) е совршена за носење насекаде. Liveивејте свој живот и да станете подобра верзија на себе со овој месечен календар на wallидот 2023-2024!. Создадете чист простор за пишување со светла бела хартија и чувајте долго време со хартија. ? Календар на Wallидот 2023-2024-Овој календар 2023-2024 датира од јули 2023 до декември 2024 година, во кој има шест различни шема на овој календар од 18 месеци, убавата шема исто така е декорација на вашиот дом, големината на овој wallиден календар е 11 "x 8,5 „Овој календар на wallидот од 2023-2024 година ќе ве придружува повеќе од цела година, направете ја вашата животна организација.

Детали

Избор на клиенти