Делови и додатоци за мелница за мелница од 3мм 1/8
Свеж

Делови и додатоци за мелница за мелница од 3мм 1/8

DEN 124.64

Достапно.

Големина на главата : 4 x 10мм/0,16 "x 0,4" (max.d*l); Главен материјал : Метал, дијамант. Содржина на пакетот : 5 парчиња x дијамантски монтирана точка; Име на производот : Точка поставена со дијаманти. Големина на Шанк : 3мм/1/8 "(г); Тежина : 13г. Големина на главата : 4 x 10мм/0,16 "x 0,4" (max.d*l); Главен материјал : Метал, дијамант. Содржина на пакетот : 5 парчиња x дијамантски монтирана точка; Име на производот : Точка поставена со дијаманти. Големина на Шанк : 3мм/1/8 "(г); Тежина : 13г. Погоден за полирана резба на жад, камена резба. Користено за скулптури, облекување, прецизно мелење и внатрешно мелење карбид во керамика, стакло, скапоцен камен, легура и многу абразивни материјали да бидат инсталирани на електронската мелница, виси мелница и рачна електрична вежба (не рачно електрична вежба (не рачно електрична вежба (не. вклучени овде).

Детали

Избор на клиенти