NC Ultra-Fine Soft Specles Speach, погодна за парови, паркурзии, бремени жени, постари лица, алвеоларна атрофија на коските и гума за џвакање, штити кревки непцата
Свеж

NC Ultra-Fine Soft Specles Speach, погодна за парови, паркурзии, бремени жени, постари лица, алвеоларна атрофија на коските

DEN 1340.80

Достапно.

ПП материјал за четкичка за заби, интимен дизајн на палецот на палецот, не лизга, намалете ја оралната траума предизвикана од лизгање на четката за заби, мека влакно, удобна грижа, грижа за непцата. Наменето за 4 категории на луѓе : 1. Чувствителност на забите 2. Крварење на непцата 3. Орални проблеми 4. Период на затворање на бремената жена, ќе добиете неочекувана удобност, чисти заби без да повредите заби и подобра грижа за непцата. Нежни и деликатни, не се лесни за пролевање на косата : Пронајдете рамнотежа помеѓу мекоста и триењето за да го намалите притисокот и носењето на непцата. Филаментите на четката се меки и можат да навлезат во јазот на забите и да чистат места што се тешко достапни. Текстурата на керамичката верзија, мазната крива, изгледот и зафатот ,. Пакување : 3 компјутери/кутија. ПП материјал за четкичка за заби, интимен дизајн на палецот на палецот, не лизга, намалете ја оралната траума предизвикана од лизгање на четката за заби, мека влакно, удобна грижа, грижа за непцата. Наменето за 4 категории на луѓе : 1. Чувствителност на забите 2. Крварење на непцата 3. Орални проблеми 4. Период на затворање на бремената жена, ќе добиете неочекувана удобност, чисти заби без да повредите заби и подобра грижа за непцата. Нежни и деликатни, не се лесни за пролевање на косата : Пронајдете рамнотежа помеѓу мекоста и триењето за да го намалите притисокот и носењето на непцата. Филаментите на четката се меки и можат да навлезат во јазот на забите и да чистат места што се тешко достапни. Текстурата на керамичката верзија, мазната крива, изгледот и зафатот ,. Пакување : 3 компјутери/кутија. Применливи луѓе : Возрасни процеси : Три по пакет -корост Категорија : Прирачник Функција : Clean Color : бонбона боја три по пакет, моранди три по пакет.

Детали

three per package:
Product Category:
manual
Function:
clean
Color:
candy color three per package, Morandi three per package

Избор на клиенти